Malin Cecilia Oskarsson

Alla inlägg den 19 januari 2008

Av Malin - 19 januari 2008 00:57

Hoppsan hejsan vad tiden går undan! Nu är julen slut och år 2008 har precis haft sin kick-off. Jag fattar inte att tiden går så fort ibland, och ibland så fruktansvärt långsamt? Men oftast så önskar jag att dygnet hade några fler timmar, så man hinner med det som man har tänkt. Det gör man aldrig, eller rättare sagt JAG, aldrig nuförtiden.


Elvis har spurtat iväg och nu är han större igen. Dock har han inte gått upp så fasligt i vikt, han väger fortfarande elva kilo. Snart fyller man 20 år och har egen bil. Fasen vad skönt det ska bli. Längtar!

Gibsons päls lever sitt eget liv och tovar 10 gånger så fort som jag hinner borsta. (!) Stånk och stön. Ingenting verkar hjälpa, förrän jag häromdagen införskaffade en flaska pälsglans. Vilken skillnad det blev! Inget direkt mirakel, men nära på. Chansen finns att vi klarar pälsen på honom den här gången. Kanske. Imorgon blir det bad-dags för både herr Gibson och mister Elvis. Kloklippning och öronryckande finns också med i planeringen.


Jag har släpat iväg med Elvis alldeles för lite har jag märkt! Han är en jättefegis! Men när han står mellan mina fötter, då jävlar passar han på att skälla och morra och vara kaxig. =) Lilla skrutten, han måste ut! Socialiseras, utan resten av flocken! Lära sig att klara sig själv, utan Gibson som bodyguard. Allt är läskigt; andra människor, barnvagnar, andra hundar... ujujuj... slottskogen nästa! =)


Bilder var det längesedan man tog också. =( Fy skäms på mig själv. Jag måste verkligen bättra mig!


Nu är jag svintrött men jag ska återkomma snart med mer smaskig info.

Ni vet, den som väntar på nått gott... =)



Ovido - Quiz & Flashcards