Malin Cecilia Oskarsson

Alla inlägg den 1 februari 2010

Av Malin - 1 februari 2010 07:03

        


Vi satt i väntrummet på östra, jag och R. Jag var lite nervös, men mest kändes det väldigt spännande och kul. Tittade på klockan, om fem minuter skulle det vara våran tur.

Då öppnades en av dörrarna, en sköterska stack ut huvudet och ropade:

-Malin.. (jag var påväg upp ur stolen)..Hansson?

Jag slappnade av i mina muskler och jag sjönk tillbaka ner i stolen. Jag flinade för mig själv och undrade hur stor chansen var att det skulle vara två Malin här samtidigt?

Tittade på klockan igen, nu var hon halv och vi skulle in nästa. Nu öppnades en annan dörr och en annan sköterskas huvud stack fram bakom dörrposten:

-Malin.. (jag samlade ihop min jacka och var påväg upp ur stolen)..Skog?

Du måste skämta! Jag satte mig tungt och R och jag stirrade på varandra, allvarligt talat?! Tre stycken i samma väntrum, på samma dag och samma tid?! Och gravida i samma månad? Sanslöst!


Tillslut fick vi i alla fall komma in när en tredje dörr öppnades och sköterskan äntligen ropade mitt namn. Vi fick konstaterat att bebisen mådde prima där inne, växte bra och tycktes trivas gott med att ligga precis dubbelvikt med fötterna i pannan, för så låg den under hela ultraljudet. Sköterskan försökte trycka på magen och försöka få den att byta läge, för det var lite svårt att undersöka hjärtat när den låg dubbelvikt, men icke! Den trivdes så bra så den hade ingen anledning att byta plats. :)

Hon tvingade till och med i mig tre muggar vatten för hon trodde att den kanske hade glidit ner lite långt i bäckenet för att min kisseblåsa var tom, men det var den ju inte alls! Och det enda som vattnet resulterade i var att jag höll på att kissa ner mig när hon tryckte och putte på magen. :P


Hur som helst, det blev jättedåliga bilder pga bebisens taskigt valda position, men men. Den mådde fin-fint i alla fall, klämde på tårna med sina små händer och fingrar, stretchade flitigt och svalde fostervatten som en tok! ^^

Ovido - Quiz & Flashcards