Malin Cecilia Oskarsson

Alla inlägg den 10 september 2008

Av Malin - 10 september 2008 15:37

I förrgår testade jag på lite specialsök med Gibson inomhus. Han var jätte-engagerad och man såg energin i honom. Skoj, sedan att man kanske ska skaffa några vettigare behållare än mina dricksglas, det måhända. =) Någon som har något bra förslag på det?


Testade med olika tepåsar, godis, lakrits och blomblad. ;) måste bara hitta på något bättre ord än just "sök", för han blir så exalterad och han ska inte bara hitta saken utan gräva upp den och äta upp den! Så måste säga något annat för att skilja på "sök" och "leta". Spännande. Han var väldigt tänd på det i alla fall.


Har för avsikt att testa med Elvis också. Han är så fruktansvärt energisk så han skulle behöva något som han måste stanna upp och fokusera på. Tror han skulle sova gott den natten sen. =)

Nu är det ju utställning på söndag (!). Så himla nervös att jag inte ska hinna få pälsen bra tills dess. Har slitit med den nu i veckan, och det är inte roligt under armarna och magen. =S

Efter det här så blir det nog en sväng till frisören (mig själv) =) haha! för att klippa en mer praktisk frisyr. Har ju skaffat honom en snygg camo-tröja och han är så söt i den! (ska försöka fånga honom på bild med den på, om jag hittar min kamera) Är inge bra på att ta fram kameran lite spontant då och då. Men men... Ni måste bara få se honom... ^^

Ovido - Quiz & Flashcards