Malin Cecilia Oskarsson

Alla inlägg den 10 februari 2008

Av Malin - 10 februari 2008 11:39

Igår var solen framme mer än vad den varit på länge, och då tänkte jag att varför inte ta vara på det? Vi packade in vovvarna och åkte ut till sillvik. Elvis har aldrig varit vid havet, och han tyckte det var jättekul att springa omkring i sanden och klättra på klipporna osv. Badade gjorde bara Gibson. Han kände igen sig och han blev så lycklig! Han bara älskar sand, det är det bästa han vet! Han sprang ner till stranden och så fort tassarna nådde sanden så fick han ett portisspel och bara rusade runt som en dåre. Det var så kul att se, man blir varm inombords när man ser honom så lycklig. =)


Får nästan dåligt samvete över att vi först tänkt lämna honom hemma så att bara valparna skulle följt med. Men han var så glad när vi tog på oss ytterkläderna och trodde att han skulle få följa med ut och hitta på nått spännande, så jag hade inte hjärta att lämna honom hemma. (som vanligt) =) Jag ångrar mig inte en sekund. Han var så glad, man bara såg livsglädjen i honom och han var verkligen i sitt rätta element. Elvis och Charlie tyckte också att det var skoj och de sprang runt i ett! De lekte jage och högg varandra i benen och Gibson hämta dummies som vi kastade i vattnet och Elvis tuggade tång... =)


Trodde inte mina ögon, men Gibson drack saltvatten! Blä, trodde han skulle sluta upp genast när han märkte att det var salt, men icke! Är man törstig så är man och då dricker man det som finns tillgängligt. Tydligen tyckte han det i alla fall. =)


Idag ska vi iväg och träffa Jannikes nya vovve Gizmo. Det ska bli spännande! Får se hur Elvis reagerar, han bara skäller på alla han möter ju. Men det ska nog gå fint. Skriver om hur det gått ikväll och lägger upp fler bilder...


Förresten, idag duschade jag Elvis. Schamponerade och balsamerade och fönade och kammade. Han var så duktig! Riktigt stolt ju. *ler*


----------------------------------UPPDATERING----------------------------------


Sitter hemma på verandan. Gibson ligger vid mina fötter och sover och Elvis ligger bakom soffan och sover. Det gick ganska bra att träffa Gizmo idag ändå. Gibson tyckte det var jättespännande med en ny kompis och han var helt exalterad! I början trodde jag att han skulle nosa sönder honom, men han lugnade sig snabbt. På promenaden gick det fint, Gizmo fick lite portisrusningar över sig, men annars gick det helt okej.


Väl hemma hos Jannike så slickade Gibson Gizmo i öronen hela tiden och Gizmo sprang omkring och juckade på alla andra. Hmm, knepigt. =)

Hur som helst så gick det bra och det kändes skönt att efter några tillsägningar så lade sig alla ner och vilade. Gött.

Ovido - Quiz & Flashcards