Malin Cecilia Oskarsson

Alla inlägg den 2 juli 2008

Av Malin - 2 juli 2008 14:49

Jag har så ont i huvudet och ont i hela kroppen så jag smäller av. Vill bara åka hem och installera tv:n och ligga där i soffan med en filt och en kopp te och bara vila. Mmm... Dröm ljuva dröm.


I verkligheten sitter jag fortfarande på jobbet. Har kommit på att det inte är bra att stirra sig blind på klockan för då går den bara ännu långsammare! Den har inte rört sig på hur länge som helst nu ju! Suck...

När jag slutar ska jag till plantagen och kolla på blommor, sedan till gamlestaden och köpa lite smågrejer till hemmet och även nån liten påse med hundmat. Nu har jag så de klarar sig i två dagar kanske tre. Suck, jävla usa! Skeppa över min förbannade hundmat någon gång då!


Ser nästan svarta prickar framför ögonen nu, känner mig helknas. Jag fixar inte riktigt detta med för lite sömn känner jag. 4 timmar två nätter i rad plus en jävla massa fysiskt och psykiskt arbete, det är too much for me. Jag längtar som en galning tills allt är fixat. Såå skönt det ska bli. Jag skulle behöva ägna mig åt lite pälsvård, mina stackars små troll ser verkligen för jäkliga ut nu. =( Stackarna.


För övrigt så går träningen helt okej. Jag försöker träna dem varje promenad nu med småsaker som att de inte får lov att gå före mig om jag inte låter dem, de får inte gå före mig i trapporna, inte gå ut genom dörren förrän jag säger till, inte hoppa ur bilen förrän jag säger till osv. Det går ganska bra. Elvis är lite trög ibland och lite stissig ibland, men det reder sig i sinom tid. Gibson är "bara" enveten ibland, och det mina vänner kan driva mig till vansinne. Vilken tur att jag är så tålmodig (not!).


Ska upp och jobba i Nol imorgon. Ska höra vilken tid det var, fick för mig att det var kl 08:00. Kanske kan man få åka direkt hemifrån då så slipper jag åka hit och sätta mig i 30 min...

Av Malin - 2 juli 2008 07:37

Nu är det smågrejer som ska ordnas. Soffan slet vi upp igår, och även köksbordet och stolarna. Nu återstår endast tv-bänken, men den hämtar jag senare idag när jag hämtar tv:n. =)


Annars har vi packat upp (nästan) alla kartonger och slängt i återvinningen och plockat in porslin och köksredskap och monterat soffbordet och handlat lite smått. Tror att jag får storhandla i helgen. Glömde dock att handla diskmedel, diskborste och tandkräm! Ajajaj... måste göras idag. Det står redan odiskad disk på bänken i köket... Och nej, det ska inte bli en vana... =)


Nu börjar det faktiskt likna något. Tavlorna ska sättas upp idag och det ska dammsugas och mattan ska läggas på plats. Sedan ska det handlas (som jag sa) och diskas. Senare skall tv-bänken och tv:n hämtas hemifrån mamma och pappa, och sedan blir det till att söka kanaler och skit. Ingen aning om hur man gör, har aldrig haft en egen tv. =) Men det löser sig! Betalade min första hyra igår med. Jippie.


Nu får jag väl försöka jobba lite...

Ha de!

Ovido - Quiz & Flashcards