Malin Cecilia Oskarsson

Alla inlägg den 9 september 2010

Av Malin - 9 september 2010 15:21

Idag var det återbesök till veterinären för Gibson. Hans ena öga har varat och runnit en del så han har fått ögondroppar i 10 dagar. Men det blev inte bättre, och de upptäckte att hans nedre ögonlock hade en tendens att rulla inåt ögat, så när vi skulle på återbesöket idag så skulle en ögonspecialist kika på det. Eventuellt så skulle vi få operera det så det inte irriterar hans öga mer.


Snopet nog så tog Robban på sig uppdraget idag att åka till veterinären med dem. Elvis skulle med för båda skulle även vaccineras.

Jag ringde honom nyss för att se hur det gått, och då var de fortfarande kvar hos veterinären! De hade tagit in Gibson på operation idag! Tydligen inte en stor grej men ändå!


Nu är jag jättenervös, och så mår jag illa efter kladdkakan som jag tryckte i mig när mamma och jag fikade nere på kajen idag. Usch, ligger på soffan och passar på att vila en stund. När som helst vaknar Alicia och hon kommer vara hungrig som en varg, hon har sovit länge nu. Fyy vad jag känner mig dålig, och så måste jag laga mat idag med. Blä...

Ovido - Quiz & Flashcards