Malin Cecilia Oskarsson

Alla inlägg den 11 februari 2013

Av Malin - 11 februari 2013 08:09

Ny vecka – nya tidiga helvetesmornar! Urk! Jag är verkligen ingen morgonmänniska, och i natt efter att Alicia vandrat upp ett antal gånger fick man till slut svårt att somna om och det resulterade väl i att jag kände för att dö när klockan ringde i morse. Fy säger jag bara!


I helgen har vi gjort lite allt möjligt. I lördags jagade Robban, då passade Alicia och jag på att åka och bada. Blev Kärrabadet denna gången – jösses vad folk! Men har man bara öppet varmbassängen i 2 (!) ynka timmar så förstår jag varför! Dåligt!

Hur som helst var Alicia HELT galen! Hon hoppade från kanten och åkte rutschkana 18.000 gånger! En gång hade hon så bråttom upp för trappan till rutschkanan att hon halkade och ramlade bakåt nerför trappan och landade med huvudet före ner i kaklet! Riktigt hemskt! Hon blev jätteledsen men jag kunde inte upptäcka något hål eller någon bula. Efter några minuter var vi tillbaka i vattnet igen och en stund därpå skulle hon åka rutschkanan igen!

Skönt att hon inte är rädd en längre stund, tänkte jag! Lika vild och galen som innan!


Sedan efter ett tag fick hon för sig att hon skulle hoppa från rutschkanans topp ner i vattnet – men hon kom inte mer än ner till halva rutschkanan så hon halkade omkull och slog i huvudet i rutschkanans sista kant innan hon for i vattnet! Men – inte blev hon så värst rädd nu heller! Hon kom upp, jag kramade om henne och frågade hur det gick, då kom det lite tårar och snyftande. Men sedan var det inte mer med det! Upp och åka igen – med mig förmanandes ”ta det lugnt! Sätt dig ner!” Herre gud… man ska väl få hjärtattack ett antal gånger per barn antar jag…


Senare på eftermiddagen var vi bjudna till mamma o pappa på middag – fisksoppa! Det var supergott! Vi äter nästan aldrig fisk (lax någon gång då och då) så det var kul att äta det för en gångs skull. Riktigt smaskigt!

Sedan fick Alicia en riktig lördagskväll med godis och lek. Hon somnade kanske runt åtta-halv nio. Vi kollade på mellis och Sean Banan var ju lätt bäst!

Alicia fick sova över så hämtade vi henne vid halv elva på söndagen, för då skulle vi till Robbans brorsa som nyss flyttat till Orust och hälsa på.


Det var så trevligt, och huset var stort och fint! Alicia lekte med kusinerna och det vankades fika och hundarna var med. Riktig mys-söndag! Vi åkte inte därifrån förrän fram på kvällen och när vi kom hem och Alicia lagt sig så mös vi lite extra de sista timmarna med kvällsmat, godis och film.


Den här veckan bjuder än så länge på styrelsemöte för BRF samt två födelsedagar och ett kalas. Undra vad mer som dyker upp? Promenader skall läggas in också ja!

Ovido - Quiz & Flashcards