Malin Cecilia Oskarsson

Alla inlägg den 18 februari 2013

Av Malin - 18 februari 2013 10:13

  

Nu är man bra tjock. Eller känslan finns där iaf. Magen känns stor och i vägen, och imorgon får jag veta hur mycket jag gått upp – ska till BM för första gången sedan inskrivningen! Ska bli så spännande!

Måste nog även börja inse att stl 36 börjar bli lite för litet – även i mammakläder!


Har inte blivit så mycket promenader som jag hade önskat – har vart fullt upp i helgen med barnkalas på Orust och fikamys hos Jannike & Tobias med nya tillskottet (såååå himla liten och söt!).

Man vill få så mycket gjort på en helg och samtidigt känna friheten av att inte behöva göra ett skit. Jobbig kombination där.

Kändes som att denna helgen gick alldeles för fort, men nu är det bara denna veckan kvar! Sedan blir det SEMESTER!!!! Ska bli så himla underbart! Har bara inte riktigt hunnit fatta det själv än.   


Jag är nog inte helt frisk – jag har kommit på att jag inte klarar av att ha ojämna nummer på volymen hemma på tv:n, i bilen eller på datorn på jobbet! Det MÅSTE vara jämnt! I bilen går det däremot bra att ha 15, men det är nog enda undantaget. Skumt! Man är ju helt störd! Vad spelar det för roll? Eller att jag måste hålla mascaran ”rättvänd” så att jag ser framsidan på (den ofta runda) behållaren när jag sminkar mig…   

Ovido - Quiz & Flashcards