Malin Cecilia Oskarsson

Alla inlägg den 12 februari 2013

Av Malin - 12 februari 2013 11:21

Första promenaden inbokad OCH avklarad! Jag gick igår en tur på en timme med Veronica och Selma. Riktigt skönt att faktiskt få tummen ur och göra det, men fick inte den där supersköna känslan jag annars kan få av promenaderna, utan det var mer lite ryggont och småkämpigt. Men hundarna tyckte det var superkul och det är det som räknas! Plus att jag ändå kom ut och fick röra lite på mig! Måste ju vara bra.   


Nästa promenix är inbokad imorgon igen. Då ska jag även se till att sätta igång runkeepern så jag kan hålla koll på sträcka och tid.   


Idag är det styrelsemöte på schemat, och det är hemma hos oss denna gången. Funderar på att göra äpplepaj, men får se hur seriös jag orkar (och hinner!) vara. Måste även gå igenom tidigare protokoll…


I morse pratade Alicia i nattmössan! Hörde henne säga, lite yrvaket med harklig röst ”nej, inte så”. Sedan var det lite små rörelseljud och så kom det igen, denna gången glasklart: ”nej, inte så!”. Gick ut från badrummet och in till henne för att kolla vad hon menade, men hon sov som en stock! Småsnarkade till och med! Läskigt! Har hört henne prata i sömnen någon enstaka gång tidigare, men då mer som en viskning. Nu var rösten stadig och klar som om det vore mitt på dagen! Creepy…   


Alicia har börjat härmas ganska rejält, och på ett inte så bra sätt alla gånger. Häromdagen hade Gibson tagit en av hennes nallar och låg och tuggade på den. När hon såg det sa hon ”neeeeejeee!!!”, drog nallen från honom och sa: ”jävaj” (!). Gulp! Jag skyndade mig att säga ”nej Alicia så får man inte säga”, men kände ångesten komma över mig. Ujujuj, inte bra att hon ska börja ta åt sig och härma sådana saker! Nu måste jag verkligen tänka på att bita mig i tungan nästa gång det händer något! Man är ju så snabb på att haspla ur sig det där ordet så man hinner inte ens tänka tanken att hålla mun innan det är för sent.


Hittade förresten en gammal bild från tiden då jag jobbade ute, det var tider det! Håll till godo:


 

Ovido - Quiz & Flashcards