Malin Cecilia Oskarsson

Alla inlägg den 23 januari 2013

Av Malin - 23 januari 2013 10:44

 


Redan nu ser mitt ansikte mycket bättre ut. Blåtiran har blivit gulaktig och nästan osynlig, sårskorporna har börjat lossna och jag är inte så svullen längre. Nu kan jag till och med sminka båda ögonen! Det enda som fortfarande är kvar är förstås hjärnskakningen. Det kan ta upp till en vecka säger de, om det tar längre tid så ska man uppsöka läkare. Jag hoppas att det går över av sig självt. Jag är ju på jobbet och så, men man känner på eftermiddagarna att man är ganska seg och trött i huvudet, och huvudvärken är konstant – bara mer eller mindre. Lite yrsel på det också, men i övrigt är det okej!


---


Jennie fyller 18 år idag! Hipp hipp hurra!! Jag tror jag vet vad hon ska få i present, men det är så svårt. Särskilt nu när man är som allra fattigast… Det är det enda trista med att fylla år i januari, det är den fattigaste månaden för alla! Annars är det rätt gött att ha fyllt i början på året, så har man det gjort liksom. Får suga lite på hennes present…


---


Sedan ska vi även på 3-årskalas på lördag! Neo fyller tre, och måste hitta någon bra present till honom också! Pust - får leta!


---


I eftermiddag ska R och jag på rutinultraljud på östra! Ska bli så himla spännande! Nu är det verkligen något litet liv där inne som knuffas och rullar runt, ska bli så kul att få se den ordentligt och kanske även få veta mer om vårt BF. Fast vi vill inte veta vad det är för kön, den överraskningen vill vi ha kvar till sista stunden! Spänning och förväntan!

Enligt Alicia så säger hon stolt att hon minsann ska bli storasyster till en lillebror. Vi får väl se på det, fröken fräken!


--- 

En vecka knappt kvar till min födelsedag! Undra vad jag har förtjänat denna gången? Fyller ju faktiskt 25 år…   


Ovido - Quiz & Flashcards